Studio verhuur

Studio C is een lichte,  ruime studio in Terwijde, vlakbij winkelcentrum Terwijde en op 5 minuten loopafstand van NS station Utrecht Terwijde. 

Studio C biedt twee ruimtes te huur aan; een praktijk-/gespreksruimte van 17 m2 en een bewegingsruimte van 75 m2. De ruimtes worden elk apart verhuurd.

De praktijk-/gespreksruimte is geschikt voor bijvoorbeeld massages, acupunctuur en schoonheidsbehandelingen (er is een opklapbare behandeltafel aanwezig), maar is ook te gebruiken als gespreks/vergaderruimte (max. 6 personen), flex-werkplek, of als ontmoetingsplek voor bijvoorbeeld coachingsgesprekken of huiswerkbegeleiding. De ruimte beschikt over een aparte ingang en er kan gebruik gemaakt worden van wachtruimte (9 m2), keuken en toilet. Deze praktijkruimte is op dit moment alleen nog beschikbaar in het weekend en op dinsdagmiddag en -avond. Bij afname van minimaal 16 uur per week voor een periode van minimaal 6 maanden bedraagt de huur €6,50 ex BTW per uur. 

De bewegingsruimte van de studio meet een oppervlakte van zo’n 75 m2 en is voorzien van spiegelwanden. (zie helemaal bovenaan). Indien gewenst kunnen de spiegels met de aanwezige gordijnen worden afgeschermd. 

De bewegingsruimte wordt alleen verhuurd op maandag t/m donderdag van 12.00 tot 18.00 en op vrijdag,  zaterdag en zondag van 12.00 tot 21.00. Het tarief is €20 per uur bij een minimale afname van 2 aaneengesloten uren, en €15 per uur bij een minimale afname van 4 aaneengesloten uren. De bewegingsruimte ruimte is op dit moment alleen nog beschikbaar op dinsdagmiddag en – avond, en op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag en avond. De bewegingsruimte is niet beschikbaar voor incidentele/éénmalige verhuur. De studio is voorzien van een wacht/kleed ruimte, eenvoudige keuken en een toilet. 


Interesse? Bel Carolien op 06 12547362 of mail naar caroline@thisismywebsite.nl