Studio verhuur

Studio C is een lichte,  ruime studio in Terwijde, vlakbij winkelcentrum Terwijde en op 5 minuten loopafstand van NS station Utrecht Terwijde. 

Studio C biedt twee ruimtes te huur aan; een praktijk-/gespreksruimte van 17 m2 (foto’s hieronder) en een bewegingsruimte van 75 m2 (foto hierboven). De ruimtes worden elk apart verhuurd.

De praktijk-/gespreksruimte is geschikt voor bijvoorbeeld massages, acupunctuur en schoonheidsbehandelingen (er is een opklapbare behandeltafel aanwezig), maar is ook te gebruiken als gespreks/vergaderruimte (max. 6 personen), flex-werkplek, of als ontmoetingsplek voor bijvoorbeeld coachingsgesprekken of huiswerkbegeleiding. De ruimte beschikt over een aparte ingang en wachtruimte (9 m2), en er kan gebruik gemaakt worden van gedeelde keuken en toilet. De praktijkruimte is op dit moment beschikbaar op maandag vanaf 14:15, op dinsdag vanaf 14:15, op woensdag vanaf 17:30, op donderdag overdag tot 18:15 en op vrijdag, zaterdag en zondag de gehele ochtend, middag en avond. Bij afname van minimaal 15 uur per week voor een periode van minimaal 6 maanden bedraagt de huur €6,50 ex BTW per uur. De praktijkruimte is niet beschikbaar voor incidentele/éénmalige verhuur.

De bewegingsruimte van de studio meet een oppervlakte van zo’n 75 m2 en is voorzien van spiegelwanden. Indien gewenst kunnen de spiegels met de aanwezige gordijnen worden afgeschermd. 

Het huur tarief is €20 ex BTW per uur bij een minimale afname van 2 aaneengesloten uren per week voor een periode van minimaal 3 maanden. De bewegingsruimte ruimte is op dit moment alleen nog beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 18:00 en op zaterdag- en zondag van 14:00 tot 22:00. De bewegingsruimte is niet beschikbaar voor incidentele/éénmalige verhuur. De studio is voorzien van een wacht/kleed ruimte, eenvoudige keuken en een toilet. 


Interesse? Bel Carolien op 06 11450120 of mail naar info@pilatesstudioc.nl