Leidseweg 65B

In de zomer van 2023 gaat Studio C verhuizen van de Musicallaan naar de Leidseweg 65B. Op de nieuwe locatie is ruimte voor 4 reformer/tower combinaties en wordt zowel privé les als groepsles gegeven (groepen van maximaal 4 personen). De studio heeft een eigen ingang, er is voldoende parkeer gelegenheid (betaald parkeren m.u.v. zondag) en we hebben straks een prachtig uitzicht over het Molenpark. De studio is gelegen aan de fietsstraat Leidseweg op 750 meter van het Centraal Station.

Vanaf eind augustus kun je aan de Leidseweg 65B uitsluitend reformer/tower lessen volgen (een reformer/tower is een combinatie van een reformer en een cadillac). Er worden geen aparte mat lessen verzorgd. Het voorlopig lesrooster ziet er als volgt uit (aantal lessen en lestijden onder voorbehoud, de niveau’s per les worden later bepaald):

Zondagochtend om 8:30, 9:45, 11:00 en om 12:30

Maandagochtend om 10:15 (evt. een extra les om 8:30 of om 9:00)

Maandagavond om 19:15 en om 20:30

Dinsdagavond om 20:00

Woensdagochtend om 10:15 (evt. een extra les om 8:30 of om 9:00)

Donderdag/Vrijdag privé lessen

Het streven is om zoveel mogelijk met vaste groepen te werken, zodat clienten van vergelijkbaar niveau samen kunnen trainen en samen vooruitgang kunnen boeken. Dit zijn de verschillende niveau’s:

Absolute beginner – Je hebt nog nooit Pilates gedaan, ook niet op de mat. Je les bestaat uit 30-40 minuten mat-oefeningen en 20-30 minuten op de reformer. Aan de hand van de mat oefeningen leer je de basis principes van Pilates en vergroot je je lichaamsbewustzijn. Daarna doen we een aantal oefeningen op de reformer of tower, waarbij je leert de basis principes verder toe te passen.

Beginner – Je hebt al eerder Pilates gedaan, maar alleen op de mat. Je bent bekend met de basisprincipes en hebt een goed lichaamsbewustzijn. Je les bestaat uit ongeveer 15-25 minuten mat-oefeningen en de rest van de les doe je oefeningen op de reformer of de tower. Tijdens je mat-oefeningen verdiep je je basis kennis en houden we je core sterk. De rest van de les maak je kennis met het gehele basis repertoire op de reformer of tower en bereid je je verder voor op reformer/towerlessen op intermediate niveau.

Intermediate – Je bent bekend met het basisrepertoire op de reformer en/of tower en hebt goede kennis van de basisprincipes van Pilates. Je les bestaat voor 10-20 minuten uit mat-oefeningen om je core sterk te houden, de rest van de les besteden we aan oefeningen op de reformer/tower.

Je kunt straks kiezen tussen een strippenkaart of een abonnement. Een strippenkaart van 10 lessen kost €225 en is 12 weken geldig. Tegen betaling van €7,50 kun je de kaart eenmalig met 2 weken verlengen. Een abonnement kost €85 per maand voor 1 reformer/tower groepsles per week. Wanneer de studio gesloten is wegens ziekte of vakantie wordt de geldigheid van strippenkaarten verlengd en worden abonnementen gepauzeerd. Prijzen en lesrooster zijn onder voorbehoud. Verdere algemene voorwaarden worden zo spoedig mogelijk op deze website gepubliceerd.


Interesse? Vul het contactformulier in!