Leidseweg 65B

Studio C is een kleine studio-aan-huis met ruimte voor 4 reformer/tower combinaties. We verzorgen zowel privé lessen als groepslessen (maximaal 4 personen). De studio heeft een eigen ingang, er is voldoende parkeer gelegenheid (betaald parkeren m.u.v. zondag) en we hebben een prachtig uitzicht over het Molenpark. De studio is gelegen aan de fietsstraat Leidseweg op 750 meter van het Centraal Station.

Je kunt aan de Leidseweg 65B uitsluitend reformer/tower lessen volgen (een reformer/tower is een combinatie van een reformer en een cadillac). Er worden geen aparte mat lessen verzorgd. Het lesrooster ziet er als volgt uit:

Zondagochtend groepslessen om 8:30, 9:45 en 11:00

Maandagochtend groepsles om 10:15

Maandagavond groepslessen om 19:15 en om 20:30

Dinsdagochtend privé lessen

Dinsdagavond groepslessen om 19:00 en om 20:15

Woensdagochtend groepslessen om 9:15 en om 10:30

Donderdag/Vrijdag privé lessen

We werken bij Studio C met vaste groepen en gereserveerde plekken, zodat clienten van vergelijkbaar niveau samen kunnen trainen en samen vooruitgang kunnen boeken. Dit zijn de verschillende niveau’s:

Beginner – Je hebt eerder reformer-lessen gevolgd. Je bent bekend met de basisprincipes en hebt een goed lichaamsbewustzijn. Je les bestaat uit ongeveer 15 minuten mat-oefeningen en de rest van de les doe je oefeningen op de reformer of de tower. Tijdens je mat-oefeningen verdiep je je basis kennis en houden we je core sterk. De rest van de les maak je kennis met het gehele basis repertoire op de reformer of tower en bereid je je verder voor op reformer/towerlessen op intermediate niveau.

Intermediate – Je bent bekend met het basisrepertoire op de reformer en/of tower en hebt goede kennis van de basisprincipes van Pilates. Je les bestaat voor 10-20 minuten uit mat-oefeningen om je core sterk te houden, de rest van de les besteden we aan oefeningen op de reformer/tower.

Omdat we werken met vaste groepen en gereserveerde plekken werken we voornamelijk met abonnementen. Een abonnement kost €85 per maand voor 1 reformer/tower groepsles per week. Lees hier de algemene voorwaarden. Clienten die starten bij Studio C, hoeven zich niet direct vast te leggen met een abonnement maar kunnen eerst kiezen voor een starters-kaart van 5 lessen voor €105


Interesse? Vul het contactformulier in!